Events

NWS-dag 201820.12.2018 NWS-dag 2018
Start
10:30 o’clock
End
17:30 o’clock

Het is weer zover: op 20 december zal de NWS-dag 2018 editie plaatsvinden! Je kunt je hier *GRATIS* inschrijven t/m 10 december: http://bit.ly/NWSDag2018

WIE ZIJN WE?
Deze dag wordt georganiseerd door de stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS). Wij zetten ons in voor Nederlandse studenten die een opleiding in het buitenland volgen, willen volgen of hebben afgerond! Of je nou een BA, MSc of PhD doet - je bent van harte welkom! 

WAT IS EEN NWS-DAG? 
Ben je nog niet eerder op onze NWS-dag geweest? Meld je dan snel aan en kom met ons kennismaken! De NWS-dag is een gratis netwerk- en carrière-evenement dat jaarlijks plaatsvindt op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. NWS'ers uit de hele wereld komen dan samen om (nieuwe) mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en weer nieuwe ervaringen op te doen. 

WAT KAN IK VERWACHTEN? 
Ook dit jaar hopen we weer een mooi evenement neer te zetten. Er zullen o.a. Nederlandse werkgevers aanwezig zijn voor het geven van interactieve workshops, zoals bijvoorbeeld de Boston Consulting Group. Daarnaast organiseren we ook een carrière-markt en paneldiscussie met o.a. de minister van OCW. Houd deze pagina goed in de gaten voor meer updates hierover - voorbereidingen zijn namelijk volop aan de gang :) 

Maak gebruik van deze unieke kans om jouw netwerk verder uit te breiden en nieuwe inzichten op te doen, en schrijf je dus snel in.

Sign in

Modules

  • OverviewOverview
  • E-mailE-mail
  • ListsLists
  • Own listOwn list
  • EventsEvents