NWS-scholierendag

NWS-scholierendag06.04.2019 NWS-scholierendag
Start
10:30 o’clock
End
16:00 o’clock

Meld je aan om aanwezig te zijn bij de NWS-scholierendag 2019: http://bit.ly/NWSScholierendag2019 (gratis!)

Zit jij in 4/5 havo of 4/5/6 vwo en overweeg je om na je middelbare school een volledige studie in het buitenland te volgen? Schrijf je dan snel in voor onze NWS-scholierendag op zaterdag 6 april, 2019 in Utrecht!

WIE ZIJN WE?
Deze dag wordt georganiseerd door de stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS), in samenwerking met onze partners. Wij zetten ons in voor Nederlandse studenten die een volledige academische opleiding in het buitenland volgen, willen volgen of hebben afgerond!

WAT IS EEN NWS-SCHOLIERENDAG?
Op deze dag, speciaal georganiseerd voor leerlingen die in de havo- of vwo-bovenbouw zitten, geven we je de kans om meer over een buitenlandstudie te weten te komen. Wij zorgen ervoor dat een heel team van professionals (van o.a. WilWeg, NWS, Duitslanddesk etc.) klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden! Naast een infomarkt zijn er ook workshops (ook speciaal voor ouders) die zich specifiek op één land of werelddeel richten. Gedurende de hele dag zullen er bovendien studenten aanwezig zijn om hun verhalen, tips en ervaringen met je te delen.

Dit jaar zullen we ook dieper ingaan op de administratieve kanten van een buitenlandstudie, zoals de verschillen tussen onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures en de kosten van studeren in het buitenland. Kortom: een kans om niet te missen!

PRAKTISCH
De dag vindt plaats op UniC in Utrecht van 10:30 tot 16.00. Het programma zal z.s.m. met jullie gedeeld worden via o.a. het FB-evenement, e-mail en website. Schrijf je in via http://bit.ly/NWSScholierendag2019 om up-to-date te blijven! Zowel scholieren als ouders zijn allen van harte welkom. Behoor je zelf niet tot de doelgroep maar ken je scholieren die wel in dit onderwerp zijn geïnteresseerd? Nodig ze dan ook uit en stuur de inschrijflink naar ze door; zo bereiken we zoveel mogelijk scholieren!

Adres UniC: van Bijnkershoeklaan 2, 3527XL Utrecht.
20 minuten lopen van Utrecht CS / 15 minuten met bus van Utrecht CS

Sign in

Modules

  • OverviewOverview
  • E-mailE-mail
  • ListsLists
  • Own listOwn list
  • EventsEvents